LIVE2LEAD 2019

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău reprezentată de Societatea Antreprenorială Studențească în colaborare cu Grupul de Inițiativă Antreprenorială FABRICAT ÎN BACĂU, a organizat a doua ediție a evenimentului LIVE2LEAD, în 21 și 22 februarie 2019 în Aula UVAB, ora 14. Această ediție LIVE2LEAD BACĂU a vizat următoarele obiective:

– învățarea unor metode de studiu a ARTEI SCHIMBĂRILOR necesare influențării adaptive la noile condiții ale organizației și depășirea pragului de CONFORT;

– reunirea unor speakeri renumiți într-o singură conferință (John C. Maxwell, Carly Fiorina, Tyler Perry, Daniel Pink și Debra Searle);

– oportunitatea de a urmări acest eveniment inspirațional împreună cu colegi, prieteni etc.

– transmiterea de idei inovatoare și energie de la unii dintre cei mai importanți reprezentanți mondiali în afaceri și leadership;

– creșterea propriul nivel de leadership prin conectarea cu oameni cu influență din comunitatea locală și națională;

– promovarea unui număr atent selecționat de afaceri locale de succes în cadrul evenimentului;

– interacțiunea cu antreprenori locali care, de pe scena conferinței și-au împărțit experiențele trăite și momentele în care au fost nevoiți să aplice o schimbare (joi, 21.02.2019 Dl. Răzvan Ichim, S.C. Romtexim S.R.L. Bacău, vineri 22.02.2019, D-na Delia Burcă, Madame Delice Bacău).

În prima zi de conferință, 21.02.2019 au răspuns PREZENT 177 de participanți reprezentând studenți, masteranzi, doctoranzi, elevi și cadre didactice și s-au bucurat de sfaturile primite din partea lui John C. Maxwell, Tyler Perry și Carly Fiorina.

TYLER PERRY este un producător de film de renume mondial, regizor, actor, scenarist, dramaturg, autor, compozitor, antreprenor și filantrop. Tyler este mintea creatoare din spatele a 20 de filme de lung metraj, 20 de piese de teatru, 8 emisiuni de televiziune și două cărți New York Times bestseller; astfel Tyler a construit un imperiu care a atras publicul și a construit comunități, în întreaga lume.

CARLY FIORINA, numită “Cea mai Puternica Femeie in Business” de FORTUNE Magazine, a fost prima femeie ce a condus o companie nominalizată FORTUNE 20 în calitate de CEO al Hewlett-Packard. Fiorina a condus instituția External Advisory Board pentru CIA sub președinția lui George W. Bush și totodată a candidat la alegerile prezidențiale în 2016 U.S.A.

Vineri 22.02.2019 s-au bucurat de Daniel Pink, Debra Searle și John C. Maxwell 140 de participanți.

DANIEL PINK este unul dintre cei mai bine vânduți autori din ultimii 10 ani. Cărțile sale despre activitatea profesională, business și comportament uman traduse în 35 de limbi au înregistrat vânzări de peste 2 milioane de copii în întreaga lume. Daniel este considerat de New York Times best selling autor. Conferința sa TED ce tratează știința motivației este unul dintre cele 10 cele mai apreciate conferințe TED din toate timpurile cu peste 19 milioane de vizualizări înregistrate.

DEBRA SEARLE, aventurier profesionist, speaker și fondator al Shoal Projects Limited și Mix Diversity Developers Limited  este una dintre cele mai productive femei speaker din Europa având conferințe în cadrul a peste 1000 companii precum IBM și Microsoft. De asemenea este un invitat frecvent la eveniment precum TEDx.

Prin intermediul acestor prezentări, participanții la conferință au  beneficiat de cele mai noi concepte de leadership și business prezentate de lideri mondiali și subliniate de exemple reale de succes expuse de antreprenori din comunitatea locală.