Conferință închidere proiect 2023

Joi, 14 decembrie 2023, ora 15, în Sala albastră a Bibliotecii UVAB a avut loc Conferința de închidere a proiectului FDI-2023-F-0244. Societatea Antreprenorială Studențească din UVABc a câstigat și anul acesta competiția de proiecte organizate de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS), prin fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2023.

Scopul proiectului a constat în susținerea și dezvoltarea activităților desfășurate de SAS legate de instruirea studenților din grupul țintă pentru înființarea de mici afaceri.

Perioada de implementare a proiectului a fost aprilie –  decembrie 2023. Grupul țintă: 32 de studenți informați și instruiți în antreprenoriat; Director de proiect: Conf. univ. dr. Roxana MIRONESCU – Preşedinte SAS UVAB.

Scopul evenimentului l-a reprezentat promovarea rezultatelor obţinute ȋn cadrul proiectului, prezentarea obiectivelor ȋndeplinite, a lecţiilor ȋnvăţate de-a lungul implementării, a impactului asupra partenerilor implicati, a soluţiei informatice şi a beneficiilor implementării iniţiativei.

La eveniment au fost prezente peste 35 de persoane reprezentând studenți, cadre didactice, membrii CEx. SAS și oameni de afaceri. Principalele discuţii din cadrul evenimentului s-au axat pe:

  • Beneficiile implementării proiectului;
  • Rezultatele proiectului;
  • Soluția informatică: analiză, implementare, suport.

În cadrul competiției au fost prezentate 6 planuri de afaceri. Lista cu locurile câștigătoare poate fi consultată aici:

Raportul tehnic si financiar final al proiectului poate fi consultat aici: