Ateliere de lucru

În cadrul proiectului FDI-2020-0211 au avut loc patru ateliere de lucru, după cum urmează:

Vineri 30 octombrie 2020, pe platforma Microsoft TEAMS, ora  16  a avut loc primul atelier din grupa celor 4 cu scopul de  a cunoaște manageri și oameni de afaceri locali și regionali. Primul atelier a fost coordonat de d-na lector Cerescu Ioana de la RubikHub Piatra Neamț și a avut-o ca invitată pe Diana Miron, CEO al JSLeague și JSKids. La întâlnire au participat 17 studenți și 3 cadre didactice, membre CEx. SAS. Procesul verbal încheiat cu acest prilej poate fi consultat aici:

Sâmbătă 31 octombrie 2020, pe platforma Microsoft TEAMS, ora 10  a avut loc cel de al doilea atelier din grupa celor 4 cu scopul de  a cunoaște manageri și oameni de afaceri locali și regionali. Acest atelier a fost coordonat de d-na lector Cerescu Ioana de la RubikHub din Piatra Neamț și l-a avut ca invitat pe RADU GRIGORE, Business Analyst Anais Digital. La întâlnire au participat 10 studenți și 3 cadre didactice, membre CEx. SAS. Procesul verbal încheiat cu acest prilej poate fi consultat aici:

Vineri 6 noiembrie 2020, pe platforma Microsoft TEAMS, ora 17  a avut loc cel de al treilea atelier din grupa celor 4 cu scopul de  a cunoaște manageri și oameni de afaceri locali și regionali. Acest atelier a fost coordonat de d-nul lector dr. Drăgoi Cristian, cadru didactic în cadrul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din UVAB.  El l-a avut ca invitat pe Ionuț Ștefănescu, alpinist, practicant de arte marțiale, arbitru internațional, profesor-coordonator al Cercului de Orientare Turistică de la Palatul Copiilor din Piatra-Neamţ. La întâlnire au participat 26 studenți și 3 cadre didactice, membre CEx. SAS. Procesul verbal încheiat cu acest prilej poate fi consultat aici:

Vineri 13 noiembrie 2020, pe platforma Microsoft TEAMS, ora 17  a avut loc cel de al patrulea atelier din grupa celor 4 cu scopul de  a cunoaște manageri și oameni de afaceri locali și regionali. Acest atelier a fost coordonat de conf. univ. dr. Mironescu Roxana, cadru didactic în cadrul Facultății de Științe Economice și director de proiect FDI 2020 și l-a avut ca invitat pe Alexandru Gherasim, un tânăr antreprenor din Bacău. La întâlnire au participat 21 studenți și 2 cadre didactice, membre CEx. SAS. Procesul verbal încheiat cu acest prilej poate fi consultat aici: