ASF -2 -2019

Luni 11 noiembrie 2019, începând cu ora 11, in Amfiteatrul C1 al Facultății de Științe economice a avut loc un laborator academic organizat de Societatea Antreprenorială Studențească în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Tema propusă de această dată a fost: EVOLUȚIA ȘI EVALUAREA RISCULUI DE ASIGURARE PENTRU UN CONDUCĂTOR DE AUTOVEHICUL ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTĂ ȘI EXPERIENȚĂ.

Lector a fost doctorand economist Ioana Popescu, de la ASF București. Strategia ASF pentru Educaţie Financiară se axează pe obiective principale implementabile pe diferite direcţii strategice de acţiune plecând atât de la necesitatea creşterii nivelului de protecţie a consumatorilor, cât și de la necesitatea îmbunătăţirii nivelului de capabilitate financiară şi al gradului de incluziune financiară. ASF își propune construcția unui mediu de învățare pentru mai multe tipuri de consumatori, de la cei actuali la cei viitori, fiecare abordat în funcție de canalele de comunicare și percepție caracteristice și de disponibilitățile fiecăruia. Este important să ne educăm pe noi și pe copiii noștri cum să fie responsabili din punct de vedere social și cum să acumuleze competențe financiare. Educația financiară este definitorie pentru nivelul nostru de bunăstare materială.

afis bacau_ASF2 - 2019