Bursa locurilor de muncă 2022

Vineri 14 octombrie 2022, Agenția de Ocupare a Forței de Muncă Bacău (AJOFM) în colaborare cu UVAB reprezentată de SAS și Liga Studenților a organizat începând cu ora 9,00, în corpul B al universității, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI.

Acțiunea și-a propus să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obținerea unui loc de muncă. În acest sens, peste 50 de agenți economici au participat la eveniment având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Dintre cei mai mari angajatori amintim: S.C. AEROSTAR S.A., S.C.PAMBAC. S.A., S.C.SUDOMETAL S.R.L., SELGROS Cash&Carry, VODAFONE, ORANGE, KFC Fast-food company, Brandul Barrier etc.

Totodată au răspuns PREZENT! solicitării AJOFM și  Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, prin Serviciul Resurse Umane, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău și reprezentanți ai Biroului Informare-Recrutare din Centrul Militar Județean Bacău.

Astfel, dacă îți dorești doar un loc de muncă sau un venit asigurat, poți alege orice profesie. Dar dacă îți dorești o carieră sigură și respectată, posibilitatea de a te afirma, de a te perfecționa, cariera de polițist/jandarm/soldat/gradat profesionist este acum disponibilă pentru tine!

În cele patru ore de activitate, prin fața angajatorilor au trecut serii întregi de studenți și absolvenți, precum și persoane care doresc un loc de muncă. Oferta a fost generoasă.

Pentru prima oară de când SAS organizează BURSA prin fața angajatorilor au fost invitați să treacă și elevi ai liceelor din municipiu. Tinerii elevi au fost consiliați de angajatori cu privire la ce reprezintă un serviciu în ziua de astăzi, la obligațiile impuse dar și la recompensele care pot fi primite pentru performanță.