BT Journay

Flyer BT

Miercuri 16 octombrie 2019, în sala C211, Corp C a avut loc începând cu ora 12, un workshop organizat de SAS în colaborare cu BT și Facultatea de Științe economice. Acest eveniment se încadrează în activitățile Programului  Operațional Capital Uman 2014 – 2020, proiectul având ca titlu:

“Fă primul pas spre o carieră de succes”

Banca Transilvania da startul înscrierilor în programul de stagii de practică remunerate în 11 centre universitare. Acesta este dedicat studenților și masteranzilor care urmează profilul economic. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de angajabilitate a 300 de studenți din regiunile Nord-Vest, Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia, prin participarea la programe de învățare la locul de muncă. Proiectul își propune să mențină atenția și dorința de implicare a studenților, astfel stagiile de pregătire practică vin atât în ajutorul acestora, cât și al angajatorilor în vederea unei colaborări performante și de durată.

Fă primul pas spre o carieră de succes este un program finanțat prin POCU 2014-2020, Cod MYSMIS 109166, Axa prioritară 6, Prioritatea de investiții 10.iv, Obiectiv specific 6.13, 6.14 în parteneriat cu Clubul Întreprinzătorului Roman. Valoarea totală a proiectului este de 2.132.762,31 lei și valoarea cofinanțării UE este de 1.826.183,36 lei. Acesta se desfășoară în Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iași, Oradea, Târgoviște, Timișoara și Sibiu, in intervalul 7 iunie 2018 – 6 iunie 2020.

La această acțiune au participat un număr de 75 de studenți ai Facultății de Științe economice, anul II, de la toate specializările acesteia, precum și 4 cadre didactice.

 Studenții la profilul economic:

  • Vor avea ocazia să învețe banking – teorie și practică – de la echipa Băncii Transilvania, în cadrul sucursalelor din Bacău;
  • Durata stagiului de practică: 3 săptămâni.
  • Cei care doresc să aplice este necesar să trimită CV-ul (cuprinzând numele UVAB, al facultății și al specializării, date de contact etc.) la adresa internship@btrl.ro până la data de 31 octombriec.;
  • Interviul de selecție va avea loc la Banca Transilvania, în prima parte a lunii noiembrie a.c.

Soluțiile concrete propuse în cadrul acestui proiect sunt:

  • dezvoltarea de parteneriate între angajatori și universități,
  • diseminare de bune practici;
  • informarea, consilierea și orientarea pentru creșterea ocupării a minim 300 de studenți în total.

În CONCLUZIE dacă ești student/ă în anul 2 la Facultatea de Științe economice ești o persoană sociabilă, cu spirit de echipă, comunicativă și ești interesat/a de domeniul bancar, atunci nu ezita să aplici!